вівторок, 21 вересня 2021 р.

ДЕНЬ МИРУ

 Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі  відзначають Міжнародний день миру.

Міжнародний день миру відзначають у різних куточках планети. Це свято покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що-не будь дієве заради спокою на Землі. Адже найбільше у світі щастя – це мир.Наш клас також приєднався  до проведення акції «Мирне дерево життя». Діти власноруч виготовили  паперових голубів як символ миру та духовного розвитку нації. 










 

вівторок, 14 вересня 2021 р.

Перше поняття про науково - пізнавальні  видання

Сьогодні в Публічній бібліотеці  було проведено практичне заняття з природознавства «Перше поняття про науково - пізнавальні  видання». 

Урок підготували вчитель природознавства Касян М.О. та бібліотекарі дитячого абонементу Безверха С.Г і Дмитрук Ю.Ю.







 Увага!Діти на дорозі!

В рамках Місячника "Увага!Діти на дорозі!" 13 вересня 2021 року працівники поліції Кам'янської територіальної громади Душейко Я.Ю. та Шумило О.П. провели інформаційно-превентивний захід по попередженню порожньо-транспортних пригод.













субота, 11 вересня 2021 р.

 До Публічної Бібліотеки нас запросили бібліотекарі дитячого абонементу Безверха С.Г. та Дмитрук Ю.Ю. на годину спілкування про спорт та здоров`я.  











середа, 1 вересня 2021 р.

 День знань

Вітаю з Днем знань! Бажаю величезного бажання вчитися та здобувати нові знання. Легкого навчального року вам, дружної атмосфери, цікавих подій, чудових оцінок і постійного прагнення бути кращим, ніж учора. Успіхів, удачі, терплячості і чудових результатів!